onsdag 20. juli 2011

Smålom 2

 Mandagskvelden gikk jeg opp til kamoflasjen for å sitte noen timer til det ble mørkt, det endte med at jeg satt hele natta til klokka ni på morgenen.
 Før sola klatret over fjellene lå det en fin dis over vannflata.
 Ungene som for det meste har holdt seg ved holmen midt på tjønna, kom ved noen anledninger inn mot meg, men jeg håper å få de nærmere senere.
 Her kommer en av foreldrene med fisk til ungene som de henter i andre vann eller i sjøen. Tjønna ligger ca. 1 km. i luft linje fra sjøen og den kjappeste fisketuren jeg registrerte tok 12 minnuter fra take off til landing.
 Fisk til frokost.

 I mellom fiskeøktene var det tid til å ta seg en strekk før neste leveranse.
 Inn for landing med fisk i nebbet. Dette ble nok det bildet jeg var mest fornøyd med, men skulle ønske det var litt skarpere.

 Take off.
Morsomt å prøve å ta bilder når de tar av og lander. Her har jeg prøvelånt telekonverteren til Terje på 2x som han la igjen i kamoen.
Endelig klar av vannet på veg til fiskeplassen som den må besøke mange ganger i løpet av de syv ukene det tar før ungene er flyvedyktige.

2 kommentarer:

  1. Artig med lom :) Bedre plassering av teltet nå Øyvind. Litt stor avstand med 300 mm så 600 mm er nok bedre egnet utstyr tenker jeg :)

    SvarSlett
  2. Herlige bilder!! Gleder meg til fortsettelsen :)

    Alle timene en tilbringer i kamuflasjen betaler seg som regel,...før eller senere i alle fall :))

    SvarSlett